ZAAL 'DE HILDE'

Bij SMINK op 'De Hilde' tref je een veelzijdige zaal in huiselijke sfeer. Gezellig de haard aan, drankje erbij en de bijeenkomst kan van start! De zaal is ideaal voor je vergadering, meeting, cursus, training, workshop, verjaardag, feestje of andere bijeenkomsten. Daarnaast is het ook mogelijk de déle (entree) en het buitenterrein erbij te betrekken.


Zaal 'De Hilde' is van alle moderne gemakken voorzien zoals verwarming middels een klassieke nostalgische pelletkachel, verkoeling middels airco, free WiFi, 65 inch TV-scherm voor presentaties met vast internet, flipover en schrijfmaterialen. Printen op A4 is ook mogelijk. Let op: de zaal bevindt zich op de eerste verdieping en is alleen bereikbaar via een trap.

Café SMINK 'vlak an de Brink'

Het 'café' is een selfservice-bar waar u gratis uw verse bonenkoffie, thee en water/ranja haalt. Zoveel u maar wilt! Tevens zijn er andere dranken en versnaperingen verkrijgbaar. Uw eigen eten en drinken meenemen is ook geen probleem, plaats deze ook gerust in de kleine koelkast achter de bar.

Lunch

Als de bijeenkomst twee dagdelen duurt dan krijgt u van ons altijd een eenvoudige lunch aangeboden middels een lopend buffet. U mag pakken zoveel u wilt en op kunt. Eventuele dieetwensen of andere bijzonderheden horen wij graag van tevoren, dan houden wij daar rekening mee. Benieuwd wat de eenvoudige lunch inhoudt? Klik dan hier.

Toch liever luxere belegde broodjes? Of diner? Ook dit is mogelijk, deze vragen wij graag voor u aan bij onze plaatselijke horeca.

Bereikbaarheid

Zaal 'De Hilde' is goed te bereiken met het OV, de fiets of de auto. Bushalte 'Ruinen Centrum' (lijn 32 van/naar Meppel en Hoogeveen) is op 66 meter afstand. De uitvalswegen A28, A32, N371 en N375 zijn op korte afstand. Parkeren kan op ons terrein of op loopafstand op de algemene parkeerplaats De Kaamp, midden in het dorp bij supermarkt Plus. Parkeerplaats De Kaamp is ook voorzien van een 4-tal oplaadpunten voor EV's.

Landelijke omgeving

Zaal 'De Hilde' is te vinden op steenworp afstand van een nostalgische brink. Het eeuwenoude dorp Ruinen is van alle gemakken voorzien. In de omgeving kunt u uitstekend cultureel genieten van al het moois wat Drenthe te bieden heeft. Meer info bij ons of op: www.drenthe.nl of www.ruinen.nl