EVENEMENTENZORG

Veiligheid van uw medewerkers en bezoekers is ook ónze zorg. De tijd van vrijblijvend een evenement organiseren is voorbij. Tegenwoordig moet echt overal aan gedacht worden bij de organisatie. Zo ook op het gebied van de veiligheid. Hierbij kunnen wij uw organisatie ondersteunen.


Als EZO (evenementenzorgorganisatie) zijn wij ruim ervaren in de organisatie van diverse evenementen. Onze veiligheidsmedewerkers kijken graag met u mee. Desgewenst verzorgen wij ook veiligheidsdraaiboeken en calamiteitenplannen. Ook kunnen wij verschillende disciplines voor uw evenement regelen zoals EHBO'ers, evenementenzorgverleners, brandwachten, beveiligers en bedrijfshulpverleners. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Veldnorm Evenementenzorg

Wij zijn één van de onderschrijvers van de Veldnorm Evenementenzorg. Dit is een document die duidelijkheid verschaft over wat goede evenementenzorg is. Ook staat hierin beschreven hoe de kwaliteit, verantwoordelijkheden, bevoegdheden en de patiëntveiligheid rondom de zorg op evenementen door eerstehulpverleners, first responders, zorgprofessionals en zorgorganisaties geborgd kan worden. Er is per zorgniveau aangegeven wat ieders verantwoordelijkheden en bevoegdheden zijn.

Voor meer informatie klik hier.

Oldtimer legervoertuig

Wij hebben een oldtimer legervoertuig (Nekaf M38A1 Gewondentransport uit 1956) die geregeld ingezet wordt bij diverse evenementen. Hij wordt bijvoorbeeld ingezet bij het vervoeren van bruidsparen/jubilarissen of bij een ingerichte zorgpost (eerstehulp-post) bij evenementen. Het voertuig is terreinwaardig en wordt daarom ook vaak ingezet op offroad-evenementen.