EVENEMENTENZORG

Veiligheid van uw medewerkers en bezoekers is ook ónze zorg. De tijd van vrijblijvend een evenement organiseren is voorbij. Tegenwoordig moet je echt overal aan denken bij de organisatie ervan. Zo ook op het gebied van de veiligheid. Hierbij kunnen wij uw organisatie ondersteunen.


Als EZO (evenementenzorgorganisatie) zijn wij ruim ervaren in de organisatie van diverse evenementen. Onze veiligheidsmedewerkers kijken graag met u mee. Desgewenst verzorgen wij ook veiligheidsdraaiboeken en calamiteitenplannen. Ook kunnen wij verschillende disciplines voor uw evenement regelen zoals EHBO'ers, evenementenzorgverleners, brandwachten, beveiligers en bedrijfshulpverleners. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Veldnorm Evenementenzorg

Wij zijn één van de onderschrijvers van de Veldnorm Evenementenzorg. Dit is een document die duidelijkheid verschaft over wat goede evenementenzorg is. Ook staat hierin beschreven hoe de kwaliteit, verantwoordelijkheden, bevoegdheden en de patiëntveiligheid rondom de zorg op evenementen door eerstehulpverleners, zorgprofessionals en zorgorganisaties geborgd kan worden. Er is per zorgniveau aangegeven wat ieders verantwoordelijkheden en bevoegdheden zijn.


Voor meer informatie klik hier.

Oldtimer legervoertuig

Wij hebben een oldtimer legervoertuig die geregeld ingezet wordt bij diverse evenementen: een Nekaf M38A1 Gewondentransport (1956). Hij wordt bijvoorbeeld ingezet bij het vervoeren van bruidsparen/jubilarissen of bij een ingerichte zorgpost (eerstehulp-post) bij evenementen. Het voertuig is terreinwaardig en wordt daarom ook vaak ingezet op offroad-evenementen.

MEER INFO?

Neem gerust contact met ons op om te kijken wat wij voor u of uw organisatie kunnen betekenen.