CONTACT

Ons bezoekadres is Westerstraat 8a, 7963 BC in Ruinen (Drenthe). Wanneer u voor het pand staat zit de ingang aan de rechter zijkant. Onze vaste kantoortijden zijn in principe op werkdagen van 09:00 tot 13:00 uur. Buiten deze tijden zijn wij het best bereikbaar via mail of WhatsApp. Ook kunt u onderstaand contactformulier gebruiken wanneer u graag meer informatie wilt of een aanvraag wilt doen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Telefoon: 085-0607015

Op werkdagen zijn wij op dit nummer telefonisch het best bereikbaar van 09:00 tot 13:00 uur. Buiten deze tijden kunt u ook gerust bellen maar dan kan het zijn dat we niet direct kunnen antwoorden. Het is uiteraard altijd mogelijk een bericht in te spreken, dan nemen wij u zo snel mogelijk contact met u op. 


Voor korte berichten/mededelingen of wanneer u een vraag heeft waar u spoedig een antwoord op wilt is het ook mogelijk dit nummer een WhatsApp-bericht te sturen.

E-mail: info@marksmink.nl

Voor uw gemak hebben wij hebben één algemeen mailadres waar u alles heen kunt sturen. 

Facebook

Ons opleidingsinstituut is te vinden op Facebook voor algemene nieuwsberichten en publicatie van de 'open inschrijf'-opleidingen en -trainingen. Like en volg ons om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen.

Contactformulier

Nu u hier toch bent is het ook mogelijk ons een bericht te doen middels onderstaand contactformulier. In principe beantwoorden wij deze binnen 24 uur.

 
 
 
 
 
 

Sponsoring

Als opleidingsinstituut zijn wij één van de initiatiefnemers en ondersteuners van de naoberhulp (first responders HartslagNu) in Ruinen en omgeving. Samen met Dorpsbelangen Rune, EHBO-vereniging Ruinen, Brandweer Ruinen, Wijkagent Ruinen en AD Dwingeloo zetten wij ons in om het AED-netwerk in Ruinen en omgeving bekend en up-to-date te houden. Zowel AED's als first responders HartslagNu. Wij hebben een adviserende rol hierin. Daarnaast hebben wij een AED beschikbaar gesteld voor het dorp (te vinden aan de zijkant van ons pand) en sponsoren wij de website www.hartveiligruinen.nl


In Koekangerveld sponsoren wij het periodiek onderhoud van hun AED en de vereniging voor kinder- en volksspelen een EHBO-koffer + extra AED. Daarnaast zijn er nog tal van andere kleinere evenementen/organisaties in Ruinen en omgeving (o.a. plaatselijke basisschool, kerk, ijsbaan, oudejaarsfeesten, etc.) waarbij wij sponsoren in de vorm van bijvoorbeeld het geven van workshops of het beschikbaar stellen van materialen zoals EHBO-koffer, AED, brancard, reddingsmateriaal, etc.