Zaal 'De Hilde'

Bij SMINK op 'De Hilde' tref je een veelzijdige zaal in huiselijke sfeer. Gezellig de haard aan, drankje erbij en de bijeenkomst kan van start! De zaal is ideaal voor je vergadering, meeting, cursus, training, workshop, verjaardag, feestje of andere bijeenkomsten.


Zaal 'De Hilde' is van alle moderne gemakken voorzien zoals verwarming middels een klassieke nostalgische pelletkachel, verkoeling middels airco, free WiFi, 65 inch TV-scherm voor presentaties met vast internet, flipover en schrijfmaterialen. Printen op A4 is ook mogelijk. Let op: de zaal bevindt zich op de eerste verdieping en is alleen bereikbaar via een trap.

Café SMINK 'vlak an de Brink'

Het 'café' is een selfservice-bar waar je gratis je verse bonenkoffie, thee en water/ranja haalt. Zoveel je maar wilt! Tevens zijn er andere dranken en versnaperingen verkrijgbaar. Je eigen eten en drinken meenemen is ook geen probleem, plaats deze ook gerust in de kleine koelkast achter de bar.


Bereikbaarheid

Zaal 'De Hilde' is goed te bereiken met het OV, de fiets of de auto. De bushalte (lijn 32 vanuit Meppel en Hoogeveen) is op 66 meter afstand. De uitvalswegen A28, A32, N371 en N375 zijn op korte afstand. Parkeren kan achter op ons terrein of op loopafstand op de algemene parkeerplaats De Kaamp, midden in het dorp.

Landelijke omgeving

Zaal 'De Hilde' is te vinden op steenworp afstand van een nostalgische brink. Het eeuwenoude dorp Ruinen is van alle gemakken voorzien. In de omgeving kun je uitstekend cultureel genieten van al het moois wat Drenthe te bieden heeft. Meer info bij ons of op www.drenthe.nl of www.ruinen.nl

SMINK | Westerstraat 8a | 7963 BC Ruinen | 085-0607015 | www.marksmink.nl | info@marksmink.nl


Op al onze producten en diensten zijn onze Algemene Voorwaarden en is ons Privacy Statement van toepassing.