SMINK 

RUINEN

'Veiligheid van uw medewerkers en bezoekers, is ook onze zorg' De tijd van vrijblijvend een evenement organiseren is voorbij. Tegenwoordig moet je echt overal aan denken bij de organisatie ervan. Zo ook aan de veiligheid. Op dit vlak kunnen wij bij de organisatie en uitvoering eventueel ondersteunen. 


Als EZO (evenementenzorgorganisatie) zijn wij ruim ervaren in diverse evenementen, van groot tot klein. Onze veiligheidsmedewerkers kijken graag met u mee. Desgewenst verzorgen wij ook veiligheidsdraaiboeken en calamiteitenplannen. Ook kunnen wij de verschillende disciplines voor u leveren, te denken aan bijvoorbeeld:


EHBO'ers + Evenementenzorgverleners

Brandwachten + Beveiligers + BHV'ers


Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wij zijn één van de onderschrijvers van de Veldnorm Evenementenzorg. Dit is een document waarin beschreven staat wat goede evenementenzorg is en hoe de kwaliteit en de patiëntveiligheid  geborgd kan worden. Ook wordt per zorgniveau aangegeven wat ieders verantwoordelijkheden en bevoegdheden zijn. De officiële implementatie zal uiterlijk 1 januari 2022 zijn. Wij hanteren hem uiteraard nu al. Voor meer info klik hier.

Oldtimer legervoertuigen

Wij hebben een 2-tal oldtimer legervoertuigen die geregeld ingezet worden bij diverse evenementen, een DAF YA-126 Ziekenauto (1958) en een NEKAF M38A1 Gewondentransport (1956). Ze worden bijvoorbeeld ingezet bij het vervoeren van bruidparen/jubilarissen of als ingerichte zorgpost (eerstehulp-post) bij evenementen. De voertuigen zijn terreinwaardig en worden ook vaak ingezet op offroad-evenementen.  


Disclaimer: de voertuigen zijn rondom voorzien van rodekruistekens. Deze staan er louter op uit historisch oogpunt omdat ze er vroeger ook zo uitzagen. Ze hebben dus absuluut niks te maken met de (inter)nationale organisatie Het Rode Kruis.