SMINK 

RUINEN


SMINK's WebWinkel

Totale ontzorging op het gebied van veiligheid, dat is ons doel. Daarom bieden wij een zeer uitgebreid assortiment aan met allerhande artikelen op het gebied van veiligheid en hulpverlening. Of het nu gaat om een enkel verbandje, een AED of de complete medische inrichting van een hulppost. Allemaal welkom!


Bestellen?

De artikelen zijn fysiek af te halen bij ons in Ruinen of online te bestellen. De vernieuwde webwinkel is op dit moment nog in aanbouw maar zal zeer binnenkort online gaan. 

Tot die tijd kunnen bestellingen of vragen over middelen via de mail of het contactformulier doorgeven worden.


Bij ons mag contant betaald worden, per pin (ook contactloos) en op rekening. Indien gewenst ontvang je een factuur via de mail.

SMINK's WebWinkel

Hieronder een overzicht van de meest bestelde artikelen. Mocht uw artikel er niet tussen zitten, vraag ons er gerust om! In principe is alles leverbaar en ons magazijn heeft meer artikelen dan hier getoond worden.

Opleidingen

Kies hier uw cursus of opleiding. Zowel basis als herhaling.

Materialen

Kies een pleiser, verbandje, AED of complete set.

Service & Onderhoud

Ook voor service en onderhoud kunt u bij ons terecht.

Informatie over onlinegeschillenbeslechting (Online Dispute Resolution, ODR): de Europese Commissie biedt een platform voor buitengerechtelijke beslechting van geschillen, te vinden onder de volgende link: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Ons e-mailadres:: info@marksmink.nl