SMINK 

RUINEN

"Iedereen kan leren een leven te redden..!"

Het motto van ons als landelijk opererend opleidingsinstituut. Ongeacht leeftijd, vooropleiding of ervaring, voor iedereen bieden wij opleidingen en trainingen op maat aan. Voor zowel bedrijf als particulier.


Ondanks dat wij een relatief jong team om ons heen hebben, kunnen wij bogen op ruime praktijkervaring in de professionele setting. Niet alleen werken vanuit een boekje maar gebaseerd op de werkelijkheid. Onze opdrachtgevers zijn zowel bedrijven, particulieren alsook de specialistische professionals.


Simulatieslachtoffers

Praktijkgericht trainen betekent ook dat de ongevalssituaties zo echt mogelijk nagebootst dienen te worden. In overleg en indien gewenst zetten wij hiervoor onze simulatieslachtoffers in. Geen overdreven gekrijs maar doelgericht getraind worden! 


Klik hieronder voor ons aanbod:

BTW-vrijstelling

Wij hebben docenten die geregistreerd staan in het CRKBO-register. Dit houdt in dat wij in sommige gevallen (indien uw organisatie en de opleiding aan de eisen voldoet) wij btw-vrij kunnen factureren. Dit kan voordelig zijn als u niet btw-plichtig bent. 

Coronavirus COVID-19

Conform het advies van het RIVM hebben wij besloten om in ieder geval tot en met 19 mei 2020 geen opleidingen en trainingen te geven. Wij zullen contact opnemen met degenen die al ingepland stonden om kosteloos een nieuwe afspraak te maken. Voor meer inhoudelijke informatie over COVID-19 en de gegeven adviezen verwijzen wij u graag door naar de websites van de Rijksoverheid, RIVM en de Nederlandse Reanimatie Raad.