SMINK 

RUINEN

'Iedereen kan leren een leven te redden' Het motto van ons als landelijk opererend opleidingsinstituut. Ongeacht leeftijd, vooropleiding of ervaring, voor iedereen bieden wij opleidingen en trainingen op maat aan. Voor zowel bedrijf als particulier. 

Ondanks dat wij een relatief jong team om ons heen hebben, kunnen wij bogen op ruime praktijkervaring in de professionele setting. Niet alleen werken vanuit een boekje maar gebaseerd op de werkelijkheid. Onze opdrachtgevers zijn zowel bedrijven, particulieren alsook de specialistische professionals.

Simulatieslachtoffers                                                 

Praktijkgericht trainen betekent ook dat de ongevalssituaties zo echt mogelijk nagebootst dienen te worden. In overleg en indien gewenst zetten wij hiervoor onze simulatieslachtoffers in. Geen overdreven gekrijs maar doelgericht getraind worden! 


BTW-vrijstelling

Wij hebben docenten die geregistreerd staan in het CRKBO-register. Dit houdt in dat wij in sommige gevallen (indien uw organisatie en de opleiding aan de eisen voldoet) btw-vrij kunnen factureren. Dit kan voordelig zijn als u niet btw-plichtig bent. 

Coronavirus COVID-19

Conform de richtlijnen van de Rijksoverheid en het RIVM zijn wij per 03-03-2021 weer gestart met het geven van reguliere opleidingen en trainingen voor beroep en bedrijf. 


Na een intensieve lobby heeft het kabinet het belang van de doorgang van EHBO-, BHV- en veiligheidstrainingen onderkend voor beroep en bedrijf. Dat betekent dat onze branche haar werkzaamheden weer volledig mag opstarten en oefencentra weer volledig mogen openen voor alle bedrijven, instellingen en organisaties. Uiteraard altijd met inachtneming van de 1,5 meter afstand, coronamaatregelen en het brancheprotocol. Deelnemers zullen vooraf hierover geïnformeerd worden. Voor meer inhoudelijke informatie over COVID-19 en de gegeven adviezen verwijzen wij u graag door naar de websites van de Rijksoverheid, het RIVM,  en de Nederlandse Reanimatie Raad.