SMINK 

RUINEN

"Ieder een kan leren een leven te redden..!"

Het motto van ons als landelijk opererend opleidingsinstituut. Ongeacht leeftijd, vooropleiding of ervaring, voor iedereen bieden wij opleidingen en trainingen op maat aan. Voor zowel bedrijf als particulier.


Ondanks dat wij een relatief jong team om ons heen hebben, kunnen wij bogen op ruime praktijkervaring in de professionele setting. Niet alleen werken vanuit een boekje maar gebaseerd op de werkelijkheid. Onze opdrachtgevers zijn zowel bedrijven, particulieren alsook de specialistische professionals.


Simulatieslachtoffers

Praktijkgericht trainen betekent ook dat de ongevalssituaties zo echt mogelijk nagebootst dienen te worden. In overleg en indien gewenst zetten wij hiervoor onze simulatieslachtoffers in. Geen overdreven gekrijs maar doelgericht getraind worden! 


Klik hieronder voor ons aanbod:

ALGEMEEN AANBOD
BEDRIJFSOPLOSSINGEN

BTW-vrijstelling

Wij hebben docenten die geregistreerd staan in het CRKBO-register. Dit houdt in dat wij in sommige gevallen (indien uw organisatie en de opleiding aan de eisen voldoet) btw-vrij kunnen factureren. Dit kan voordelig zijn als u niet btw-plichtig bent. 

Coronavirus COVID-19

Conform de richtlijnen van het RIVM zijn wij op 1 juni weer gestart met het geven van opleidingen en trainingen. Uiteraard hanteren wij de geldende richtlijnen. Dit houdt in dat er aanvullende maatregelen zijn en dat bepaalde oefeningen op een aangepaste wijze plaats gaan vinden. De deelnemers zullen vooraf hierover geïnformeerd worden. Voor meer inhoudelijke informatie over COVID-19 en de gegeven adviezen verwijzen wij u graag door naar de websites van de Rijksoverheid, RIVM en de Nederlandse Reanimatie Raad.