SMINK 

RUINEN

Bij SMINK op 'de Hilde' tref je een veelzijdige zaal aan in huiselijke sfeer. Gezellig de haard aan, drankje erbij en de bijeenkomst kan van start! De zaal is ideaal voor je vergadering, meeting, cursus, training, workshop, verjaardag, feestje of andere bijeenkomsten. 


Services

Zaal ‘de Hilde’ is van alle moderne gemakken voorzien zoals verwarming middels een klassieke nostalgische pelletkachel, free WiFi, een groot tv-scherm voor presentaties (met vast internet), flipover en schrijfmaterialen. Printen op A4 is ook mogelijk. Uiteraard voldoen wij aan alle richtlijnen rondom Covid-19.

 

Café SMINK  'vlak an de Brink'

Het 'café' is een selfservice-bar waar je gratis je verse bonenkoffie, thee en water/ranja haalt, zoveel je maar wilt! Tevens zijn er andere dranken en versnaperingen verkrijgbaar. Je eigen eten en drinken meenemen is ook geen probleem, plaats deze ook gerust in de kleine koelkast achter de bar.


Bereikbaarheid

Wij zijn goed te bereiken met het OV, de fiets of auto. De bushalte (lijn 32 vanuit Meppel en Hoogeveen) is op 66 meter afstand. De uitvalswegen A28, A32 en N375 zijn op korte afstand. Parkeren kan achter op ons terrein of op loopafstand op de algemene parkeerplaats De Kaamp midden in het dorp.


Landelijke omgeving

Wij zijn te vinden op steenworp afstand van een nostalgische brink. Het eeuwenoude dorp Ruinen is van alle gemakken voorzien en in de omgeving kun je uitstekend cultureel genieten van al het mooi Drenthe te bieden heeft. Meer info bij ons of op www.drenthe.nl 


Sfeerimpressie zaal 'de Hilde':