SMINK 

RUINEN

"In balans met je werk en omgeving"

Bij SMINK op De Hilde tref je een thuishaven voor de ondernemersgeesten onder ons die op zoek zijn naar een professionele werkomgeving op een toplocatie in Ruinen. Connect je met gelijkgestemden of werk in volle concentratie jouw 'to-do-list' af met een verse kop koffie. Wij bieden je een stabiele werkbasis die zorgt voor optimale productiviteit.


Flexibele werkplek

Opzoek naar een flexibele werkplek? Voor een dagdeel of vaste dagen in de week? Alles is mogelijk, tot aan een (bijna) vaste werkplek aan toe. Ideaal om rustig te kunnen werken, het houden van vergaderingen, of het geven van cursussen, trainingen of workshops.

Services

Bereikbaarheid

Landelijke omgeving

De Hilde is een huiselijke, lichte ruimte met free WiFi. Printen op A4 is ook mogelijk. Drink bij ons zoveel gratis koffie, thee of water als je wilt. Ook hebben wij een kleine koelkast beschikbaar in onze knusse bar voor je eigen meegebrachte versnaperingen.

 Wij zijn goed te bereiken met OV, fiets of auto. De bushalte (lijn 32) is op 66 meter afstand. De uitvalswegen A28, A32 en N375 zijn op korte afstand. Parkeren kan achter op ons terrein of op loopafstand op de algemene parkeerplaats midden in het dorp.

 Wij zijn te vinden op steenworp afstand van een nostalgische brink. Het eeuwenoude dorp Ruinen is van alle gemakken voorzien en in de omgeving kun je uitstekend cultureel genieten van al het moois Drenthe te bieden heeft. Meer info bij ons of op www.drenthe.nl


Op dit moment wordt ons pand uit 1906 grondig gerenoveerd. 

Het wordt voorzien van de nodige energiebesparende maatregelen, 'De Hilde' wordt vergroot en gemoderniseerd. Dit alles met behoud van de oude elementen.

Dit houdt in dat we op dit moment zeker NIET gesloten zijn, maar wel dat alles nog niet zo is zoals we graag willen qua uitstraling. 

Uiteraard is iedereen nog steeds van harte welkom!