SMINK

Medische Dienstverlening

Wie zijn wij?

Wij zijn een jonge en dynamische onderneming die helemaal up-to-date is met alle ontwikkelingen in de eerste hulp wereld, zowel civiel en militair. Onze dienstverlening passen wij geheel aan aan de wensen en de behoeftes van de klant. Hiermee gaan wij echt een heel stuk verder dan onze collega's. 


Onze missie als opleidingsinstituut is het vergroten van kennis en vaardigheden van zowel lekenhulpverleners (o.a. EHBO & BHV)  maar ook de professional (o.a. artsen, verpleegkundigen, politie, paramedici) in geval van noodsituaties. Dit doen wij onder andere door het aanbieden van betaalbare maar kwalitatief goede opleidingen en cursussen. Onze klantenkring bestaat voor het grootste gedeelte uit overheidsinstanties en bedrijven (van ZZP'er tot multinational), maar daarnaast zijn wij uiteraard ook nog steeds actief voor de particulier. Wij beperken ons niet alleen tot de (vaak verplicht gestelde) opleidingseisen. Onze kracht is juist dat wij ook veel extra praktijkervaring meenemen in onze lessen. Dit maakt de opleiding vaak veel levendiger en herkenbaarder. 

 

Het vaste instructeursteam wordt daarom geregeld bijgestaan door parttime instructeurs. Geen hobby-instructeurs maar mensen uit de praktijk. Deze instructeurs brengen zo hun specifieke kennis en vaardigheden over op de cursisten en binnen onze onderneming. Want uiteindelijk geldt natuurlijk dat de cursist les krijgt van de best mogelijke instructeurs! Uiteraard voldoen onze instructeurs aan alle eisen die gesteld worden door de overkoepelende (certificerende) instanties.


Een andere tak binnen onze onderneming is evenementenzorg. Diverse grote en kleinere opdrachtgevers maken al gebruik van deze dienstverlening. Tal van evenementen zoals oldtimerdagen, meetings, markten, sportevenementen etc. staan jaarlijks op onze agenda, zowel civiel als militair. Wellicht kunnen wij ook wat voor uw evenement betekenen.


Wij hopen u graag binnenkort als opdrachtgever of als cursist te mogen begroeten!