SMINK

Medische Dienstverlening

Lotusslachtoffers

Bij cursussen en opleidingen maken wij (op aanvraag) geregeld gebruik van lotusslachtoffers. Zo bereiden wij nieuwe cursisten optimaal voor op een examen en bij de gevorderde hulpverleners wordt op deze manier hun kennis en vaardigheden zo goed mogelijk getest door het naspelen van realistische casussen. Zodoende verhogen we het niveau van de hulpverleners.


INHUUR LOTUSSLACHTOFFER(S)

Elke opdracht/ongevalsenscenering vraagt om de juiste lotusslachtoffer(s). Wij hebben zeer diverse lotusslachtoffers in ons bestand waardoor we vast de meest geschikte kunnen matchen bij uw opdracht. Via deze website kunt u een aanvraag doen en dan nemen wij contact met u op voor het bespreken van de mogelijkheden. Ook is er bij ons de keuze uit zowel mannelijke en vrouwelijke lotusslachtoffers. 

Wij werken door heel Nederland, afstand is dus geen probleem. Uiteraard zijn onze lotussen bevoegd om als lotus op te mogen treden tijdens officiële examens. Ook lotussen zijn er in verschillende niveau's qua bekwaamheid, bij ons zijn deze allemaal beschikbaar.

U betaald een vergoeding per lotus per uur (minimaal 2 uur), een km-vergoeding v.v. en eventuele bijkomende kosten zoals parkeerkaartje, voeding etc.


EHBDD 

Vrij nieuw in ons aanbod is dat wij ook meerdere simulatieslachtoffers hebben die gespecialiseerd zijn in het uitbeelden van drank & drugsongevallen. Deze worden voornamelijk ingezet bij workshops en de hulpverlenings- en horecatrainingen gecertificeerd door Bureau Maatschappelijke Zorg. Uiteraard is het ook mogelijk dat wij deze simulatieslachtoffers (op aanvraag) inzetten bij uw BHV-training.


WORKSHOP NEPWONDEN MAKEN

Veel kinderen vinden het zeer interessant om in 1 dagdeel onder begeleiding van onze lotussen 'echte' wonden te maken. Wellicht een leuk idee als onderdeel van een kinderfeestje?

 

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!