Evenementenzorg

Veiligheid van uw medewerkers en bezoekers is ook onze zorg. De tijd van vrijblijvend een evenement organiseren is voorbij. Tegenwoordig moet je echt overal aan denken bij de organisatie ervan. Zo ook op het gebied van de veiligheid. Hierbij kunnen wij uw organisatie ondersteunen.


Als EZO (evenementenzorgorganisatie) zijn wij ruim ervaren in de organisatie van diverse evenementen. Onze veiligheidsmedewerkers kijken graag met u mee. Desgewenst verzorgen wij ook veiligheidsdraaiboeken en calamiteitenplannen. Ook kunnen wij verschillende disciplines voor uw evenement regelen zoals EHBO, evenementenzorgverleners, brandwachten, beveiligers en BHV'ers.


Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Veldnorm Evenementenzorg

Wij zijn één van de onderschrijvers van de Veldnorm Evenementenzorg. Dit is een document waarin beschreven staat wat goede evenementenzorg is en hoe de kwaliteit en de patiëntveiligheid geborgd kan worden. Ook wordt per zorgniveau aangegeven wat ieders verantwoordelijkheden en bevoegdheden zijn. Voor meer informatie klik hier.

Oldtimer legervoertuig

Wij hebben een oldtimer legervoertuig die geregeld ingezet wordt bij diverse evenementen: een Nekaf M38A1 Gewondentransport (1956). Hij wordt bijvoorbeeld ingezet bij het vervoeren van bruidsparen/jubilarissen of bij een ingerichte zorgpost (eerstehulp-post) bij evenementen. Het voertuig is terreinwaardig en wordt daarom ook vaak ingezet op offroad-evenementen.