SMINK

Medische Dienstverlening

Evenementenzorg

Bent u op zoek naar ervaren en goed opgeleide evenementenzorgverleners voor uw evenement? Wilt u een zorgpost (EHBO-post of medische post) op een bijzondere wijze inrichten? Zoekt u een legervoertuig voor vervoer of ter opluistering van een evenement? Wellicht dat wij u als ruim ervaren evenementenzorgorganisatie (EZO) van dienst kunnen zijn.


Of het nu een grootschalig evenement betreft of juist een klein opgezet evenement, onze veiligheidsmedewerkers kijken graag vrijblijvend met u mee hoe de veiligheid het beste gegarandeerd kan worden. Onze veiligheidsmedewerkers zijn ruim ervaren en gespecialiseerd in het inventariseren van de risico's binnen diverse evenementen (o.a. RI&E). In overleg wordt dan een plan van aanpak gemaakt voor uw evenement. Desgewenst verzorgen wij ook de veiligheidsdraaiboeken en calamiteitenplannen.


EVENEMENTENZORGVERLENERS

Bij veel evenementen wordt door de overheid verplicht gesteld dat er evenementenzorgverleners aanwezig zijn. Conform de Veldnorm Evenementenzorg¹ (welke wij onderschrijven) kunnen wij u hierbij van dienst zijn door uw evenement te ondersteunen met onze ruim ervaren medewerkers, op diverse niveau's. Deze komen altijd minimaal in tweetallen en dragen herkenbare kleding. Uiteraard zijn deze teams voorzien van voldoende eerstehulpmateriaal. Neem vrijblijvend contact met ons op wat wij precies voor uw evenement kunnen betekenen. Let op m.b.t. het niveau Basis Eerste Hulp/Evenementen Eerste Hulp: is in de betreffende plaats een EHBO-vereniging of Rode Kruis-afdeling actief? Om misverstanden en/of concurrentie te voorkomen adviseren wij om eerst contact met hen op te nemen. Lukt dit niet of is de aanvraag te complex voor hen dan staan wij uiteraard graag voor u klaar!


BRANDWACHTEN 

Bent u (tijdelijk) verplicht om een of meerdere brandwachten in te zetten voor uw evenement of onderneming? Ook deze kunnen wij voor u verzorgen. Al onze brandwachten zijn Rijksgediplomeerd en beschikken over actuele certificaten zoals VCA, werken als buitenwacht etc. Zij hebben ervaringen binnen diverse branches. Voor elk bedrijf of evenement hebben wij een passende oplossing, voor zowel korte als lange termijn.


INHUUR INSTRUCTEURS EN OVERIGE MEDEWERKERS

Onze medewerkers worden zeer regelmatig ingehuurd door bedrijven/instellingen maar ook door andere opleidingsinstituten. Dus bent u op zoek naar instructeurs eerste hulp (o.a. gecertificeerd door Het Oranje Kruis, Het Nederlandse Rode Kruis, NIBHV, NRR/ERC, NIKTA, etc.), instructeurs brandbestrijding, lotusslachtoffers, veiligheidsmedewerker etc., neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Tevens verhuren wij diverse lesmaterialen.


OVERIGE ACTIVITEITEN

Wij hebben een 2-tal oldtimer legervoertuigen die in dienst waren van de geneeskundige dienst van Defensie van eind jaren '50 tot eind jaren '80. Het betreft een DAF YA-126 Ziekenauto en een NEKAF M38A1 Gewondentransport. Deze terreinvaardige voertuigen zetten wij geregeld in ter evenementenondersteuning. 

Middels een fly-over kunnen wij de ziekenauto zo positioneren dat zo een heuse eerstehulppost (zorgpost) ontstaat. Medisch personeel kan zowel in oud militair tenue (gvt/DT/TRIS) gekleed worden als ook in hedendaags EHBO-tenue.

Onze voertuigen worden ook geregeld ingezet voor andere activiteiten. Zo is onze ziekenauto te zien in een fragment van de film "De Hel van '63". De jeep wordt vaak als trouwauto ingezet of bijvoorbeeld om jubilarissen/jarigen in te vervoeren. Veel is mogelijk, zowel met als (in overleg) zonder chauffeur. Vraag gerust naar de mogelijkheden voor uw activiteit.


De oldtimerlegervoertuigen zijn rondom voorzien van rodekruistekens. Deze staan er louter op uit historisch oogpunt omdat ze er vroeger ook zo uitzagen. Ze hebben absoluut niks te maken met de (inter)nationale organisatie Het Rode Kruis.


Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!

 


¹ http://www.evenementenz.org/downloads/VeldnormEvenementenzorg_Versie1.pdf