SMINK 

RUINEN

'Totale ontzorging qua veiligheid' Wij kunnen uw onderneming of instelling op het gebied van veiligheid geheel ontzorgen. Dat houdt in dat wij naast opleidingen & trainingen ook kunnen zorgen voor andere zaken zoals het opstellen van het bedrijfsnoodplan, RI&E en organiseren en uitvoeren van toolboxen en ontruimingsoefeningen.


Een kleine greep uit ons opleidingsaanbod:

Bedrijfshulpverlener ↗

BHV voor de ZZP ↗

Eerste Levensreddende Handelingen ↗

Nascholing EHBO Code 95 ↗

VCA ↗

Eerste Hulp aan Kinderen & Baby's ↗ 

Zwemmend Redden voor Zwembaden ↗


Staat de gewenste opleiding er niet bij? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden, wij bieden veel meer dan hier getoond wordt.


Ontruimingsoefeningen

Veel bedrijven zijn verplicht om jaarlijks een ontruimingsoefening te houden. deze kunnen wij geheel voor u verzorgen, van voorbereiding tot uitvoering tot een officieel eindverslag. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden op maat.


Instructeur/docent/simulatieslachtoffer nodig?

Op regelmatige basis worden onze medewerkers ingezet bij collega's. Zeker onze simulatieslachtoffers zijn geregeld op pad. Heeft u specifieke wensen qua kenmerken? Bij ons geen probleem, sommige opdrachten vragen nu eenmaal specifieke personen.


Cursuslocatie

Wij hebben de beschikking over een eigen OTC (opleidings- & trainingscentrum) in Ruinen. Maar daarnaast is het ook geen enkel probleem om bij u langs te komen. In veel gevallen is het juist beter om te trainen op de locatie daar waar het gebeuren moet.

In principe is de inhoud toch overal hetzelfde? Dat klopt! Maar de manier van overbrengen verschilt enorm. Daarnaast denken onze instructeurs graag met u en uw organisatie mee, want opleidingen en trainingen zijn bij ons altijd maatwerk. Zonder meerprijs. Daarnaast hanteren wij het principe 'train as you fight'. Realistisch trainen, van begin tot eind. Heeft u een klein groepje? Geen probleem! Te grote groepen juist wel, wij gaan uiteraard voor het hoogste leerrendement. En dit alles voor een gunstige prijs. Indien gewenst zullen wij net een stapje verder gaan dan onze conculega.