SMINK

Medische Dienstverlening

Algemene cursussen & opleidingen

Wij hebben een breed aanbod opleidingen en cursussen op het gebied van veiligheid en eerstehulpverlening. Wij hebben geen zomerstop of vakantiestop maar gaan het hele jaar door, ook in het weekend. De opleidingen worden zowel op één van onze eigen trainingslocaties maar ook elders in het land gegeven. Sommige opleidingen zijn zelfs mogelijk bij je thuis te doen! 


EEN KLEINE GREEP UIT ONS ALGEMENE AANBOD:

+ Diploma Eerste Hulp
+ Module Evenementenhulpverlener
+ Reanimatie+AED
+ Reanimatie+AED bij Kinderen & Baby's
+ Eerste Hulp aan Kinderen & Baby's
+ Stop de Bloeding - Red een Leven
+ Eerste Hulp bij Drank- & Drugs
+ Eerste Hulp bij Sportongevallen
+ Eerste Hulp bij Wandelletsel
+ Jeugd Eerste Hulp


Wat betreft certificering is er de keuze uit onze eigen certificering maar ook van de bekende en (inter)nationaal erkende certificeringsinstanties. Tevens zijn bij ons de herhalingscursussen te volgen.


CURSUSDATA

Voor de exacte cursusdata van 'open inschrijving'-cursussen kun je onze Facebookpagina in de gaten houden, maar nog sneller is om even contact met ons op te nemen via de mail of app. Ook voor de actuele prijzen en eventuele acties.

Mocht je zelf al een groepje bij elkaar hebben dan is het natuurlijk altijd mogelijk om buiten onze agenda om een cursus in te laten  plannen.


BTW-VRIJSTELLING

Wij hebben docenten die geregistreerd staan in het CRKBO-register. Dit houdt in dat wij in sommige gevallen opleidingen btw-vrij kunnen factureren, in tegenstelling tot vele collega's. Dit kan voordelig voor je zijn wanneer je als particulier of vereniging/instelling niet btw-plichtig bent.


Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!