SMINK 

RUINEN

Weet jij al wat je moet doen als ineens iemand onwel wordt? Of een flinke bloeding oploopt? Of zelfs stopt met ademhalen..? Zo nee, volg dan een van onze opleidingen of trainingen om goed voorbereid te zijn op een calamiteit!


Moeilijk? Dat valt reuze mee! Onze instructeurs zullen er alles aan doen om je goed voor te bereiden op een noodgeval. Uiteraard kunnen we geen ongevallen voorkomen, of je garanderen dat je 100% zult handelen. Maar dat hoeft ook niet. Het gaat erom dat je de basis kent en kunt, en weet wat er ongeveer komen gaat.

   

Er zijn diverse mogelijkheden op dit gebied. Hou je het liever bij de basis, de noodzakelijke zaken? Of ga je toch liever bij een bepaald onderwerp de verdieping in? Elke opleiding of training wordt afgesloten met een officieel erkend certificaat of diploma. Ook hierin heb je vaak de keuze of de een examen wilt doen of dat je liever competentiegericht onderwijs wilt volgen.


Globaal heb je de keuze uit:


Diploma Eerste Hulp ↗
Module Evenementenhulpverlener ↗
Reanimatie + AED bij volwassenen ↗
Reanimatie+AED bij kinderen & Baby's ↗
Eerste Hulp aan Kinderen & Baby's ↗
Stop de Bloeding - Red een Leven ↗
Eerste Hulp bij Drank- & Drugsongevallen ↗
Eerste Hulp bij Sportongevallen ↗
Eerste Hulp bij Wandelletsel ↗
Jeugd Eerste Hulp ↗


Cursuslocatie

Wij hebben de beschikking over een eigen OTC (opleidings- & trainingscentrum) in Ruinen, Drenthe. Maar daarnaast is het ook geen enkel probleem om bij u langs te komen. Uiteraard voldoet onze locatie aan de huidige richtlijnen wat betreft Covid-19.

OVERZICHT VAN ALLE 'OPEN INSCHRIJVING' OPLEIDINGEN & TRAININGEN

Er zijn momenteel geen berichten.